ACT coach: Realiseer je doelen en leef vanuit je waarde

Ontketen jouw innerlijke kracht voor een leven vol mindfulness, acceptatie en groei. Ontdek bewezen technieken om met veerkracht en vreugde door het leven te gaan. Klaar om jouw beste zelf te worden?

Ondersteuning bij oa.
ACT coach, mindfulness en life coach

Wat is een ACT coach?

Een ACT Coach (Acceptance and Commitment Therapy) is jouw partner in het behalen van persoonlijke en professionele doelen, het overwinnen van hindernissen en het vinden van levensdoelen. In tegenstelling tot traditionele therapie, ligt de focus van ACT coaching op het heden en de toekomst.

 

Samen werken we aan helderheid over jouw doelen en ambities, identificeren we belemmerende overtuigingen en negatieve denkpatronen, en ontwikkelen we strategieën om deze doelen te bereiken. Als ACT Coach ben ik gespecialiseerd in het toepassen van Acceptance and Commitment Therapy, een bewezen methode die zich richt op het vergroten van psychologische flexibiliteit.

 

Mijn benadering als ACT Coach is gericht op het empoweren van jou, zodat je effectiever kunt omgaan met stress en veranderingen in jouw leven. Ik ben toegewijd aan het helpen van mensen om veerkracht te ontwikkelen en een leven te leiden dat in lijn is met hun waarden en doelen.

"ACT kan mensen van alle leeftijden en achtergronden helpen."
Balans vinden
We richten ons op het creëren van een gezonde balans tussen werk, persoonlijk leven en welzijn, zodat je kunt gedijen in alle belangrijke gebieden van je bestaan.
Levensdoelen bereiken
Samen zullen we je levensdoelen identificeren en stappen ondernemen om ze te bereiken, terwijl we voortdurende persoonlijke groei en ontwikkeling aanmoedigen.
Verminder stress
Samen werken we aan effectieve technieken om stress te verminderen, zodat je innerlijke rust kunt ervaren en beter kunt omgaan met de uitdagingen van het leven.
Verhoog geluk en positiviteit
Ik help je inzicht te krijgen rondom je denkpatronen en geluk te cultiveren in verschillende aspecten van je leven, waardoor je een meer vervuld en positief bestaan kunt leiden.
Zelfontwikkeling bevorderen
Door zelfvertrouwen te vergroten en aan zelfontwikkeling te werken, kun je je volledige potentieel benutten en met meer zelfvertrouwen de uitdagingen van het leven aangaan.

Welkom, ik ben Christiaan Neeteson

Als oprichter van Mindfulness.nl ben ik toegewijd aan het begeleiden van mensen naar een leven vol mindfulness, acceptatie en persoonlijke groei. Met bewezen technieken zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT) en Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), help ik jou om de kracht in jezelf te ontdekken en te ontketenen.

 

 

Voel je de last van stress en overweldiging steeds zwaarder worden? Het is tijd om de regie over je leven terug te nemen en te investeren in je eigen welzijn. Stel je voor: een leven waarin veerkracht je kompas is, waarin stress geen grip meer op je heeft en waarin je vol energie en levensvreugde vooruit kunt kijken. 

Aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten

Christiaan Neeteson
ACT Coach

Opleiding & Certificaten

  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT) – Psychodidact
  • Mindfulnesstrainer MBSR – Mindfulness Academie
  • Mindfulness Coach MBCT – Civas
  • Green Belt – Lean Six Sigma Groep
  • Inleiding in de arbeids- en organisatiepsychologie – Open Universiteit
  • Gamification & behavioural design – Udemy
  • Buddhism and modern psychology – Princeton University
  • Sociaal pedagogisch werker – Activiteitenbegeleider – ROC

Effectief aan de slag

Pragmatisch

Toepassing van bewezen methoden zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT) en Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR).

Wetenschappelijk

Gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken zoals biofeedback en HRV-metingen.

Persoonlijk

Coaching op maat, afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en uitdagingen. Niermand is hetzelfde, en jouw coachingstraject wordt speciaal voor jou ontworpen.

Waarom ACT coaching?

In een wereld die steeds meer van ons vraagt, is het vinden van een weg naar persoonlijke vrede en doelgerichtheid essentieel geworden. Als jouw coach breng ik niet alleen expertise en ervaring mee, maar ook een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee jij mogelijk worstelt. Mijn aanpak is gebaseerd op een combinatie van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), en Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR), strategieën die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar ook bewezen effectief in de praktijk.

 

Sinds de eerste studie over ACT meer dan dertig jaar geleden gepubliceerd werd, zijn er meer dan 325 studies uitgevoerd die de effectiviteit van deze therapie aantonen. De wereldwijde verspreiding en de positieve resultaten van ACT-onderzoek, van Noord- en Zuid-Amerika tot Europa, Azië, Afrika en Australië, tonen aan dat deze methode een significante impact heeft op het verminderen van psychologische stress en het verbeteren van het welzijn. Door te kiezen voor ACT kies je voor een wetenschappelijk onderbouwde methode die bewezen heeft effectief te zijn in het bevorderen van een gezonder, meer waardengedreven leven.

Meetbaar resultaat

Ik biedt meetbare en zichtbare resultaten door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals Heart Rate Variability (HRV) en elektro-encefalografie (EEG). Door HRV te meten, krijg je inzicht in de balans tussen spanning en ontspanning in het lichaam, wat helpt bij het meetbaar verminderen van stress. De biofeedbacktechnologie met 4 elektro-encefalografie (EEG) sensoren meet en interpreteert hersenactiviteit, waardoor je direct inzichten krijgt in je mentale staat. 

Eén op één coaching

ACT coach: jouw persoonlijke reis naar groei en succes, volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Oefeningen voor beginners om mindfulness en meditatie toe te passen

Individuele coaching

Als jouw coach sta ik aan jouw zijde om je persoonlijk te begeleiden op de reis van zelfontdekking en transformatie. Gedurende ons traject duiken we diep in jouw huidige situatie, waarbij je inzicht krijgt in de oorsprong van jouw gedrag, valkuilen en patronen. Dit inzicht is van onschatbare waarde, want het biedt de mogelijkheid om te leren van het verleden en doelgerichte stappen te zetten naar een betere toekomst.

 

Tijdens onze samenwerking reik ik je praktische tools aan en bied ik begeleiding om deze inzichten direct in je leven toe te passen. Stap voor stap werken we aan de veranderingen die je graag wilt zien. Na elke sessie zul je merken dat je innerlijke rust toeneemt en dat je in staat bent keuzes te maken die jou echt gelukkig maken.

 

Voel je de drang om aan deze reis van zelfontdekking en groei te beginnen? Ik ben er om je te ondersteunen. Laten we samen jouw weg naar herstel en welzijn verkennen.

ACT coach, mindfulness en life coach

Professionele Carrièresupport

Als ondernemer, manager of HR-medewerker kom je wellicht in aanraking met medewerkers die worstelen met hun prestaties, ziek worden of uitvallen.

Wist je dat een zieke medewerker gemiddeld € 250 per dag kost? Voorkom frustratie en bespaar kosten door te investeren in de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden met Carrièresupport.

Ik sta paraat om je te ondersteunen, zonder wachtlijsten. Laten we vandaag nog beginnen met coaching on the job.

Resilience

Implementatietraject

Na het verkrijgen van inzichten en het doorvoeren van veranderingen tijdens de life coaching, betreed je de consolidatiefase. In deze fase ga je zelfstandig stappen zetten, wat stagnatie en terugval kan veroorzaken.

 

Ik sta klaar om je te begeleiden tijdens dit traject, om de behaalde resultaten te handhaven, potentiële valkuilen te herkennen en te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoonten.

Veelgestelde vragen Coaching

Als ACT coach bied ik mindfulness coaching aan als een holistische dienst voor welzijn. Deze service is ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen, ontwikkelen en behouden van een mindfulnesspraktijk. Tijdens de sessies richten we ons op diverse technieken, zoals ademhalingsoefeningen, meditatie, zachte bewuste beweging, qi gong en compassievolle communicatie. Bovendien integreren we mindfulness in je dagelijkse activiteiten.

Wat deze coaching uniek maakt, is dat elke sessie volledig wordt afgestemd op jouw specifieke doelen en interesses. Wetenschappelijk onderzoek, zoals het onderzoek van McConville et al. (2017), heeft consequent aangetoond dat mindfulness training aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van stress, angst en depressie, terwijl het je algemene mindfulness, stemming en zelfeffectiviteit verbetert.

Een coachingsessie duurt 45-60 minuten per keer. We beginnen met het verhelderen van wat voor jou belangrijk is en welke uitdagingen je op dat moment tegenkomt. Tijdens elke sessie doen we doorgaans ongeveer 2 oefeningen en verkennen we een van de 6 pijlers van ACT in meer detail. Na afloop van de sessie ontvang je een oefening en wat naslagmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan. Kortom, een interactieve en ondersteunende sessie.

Dat is aan jou. Je kunt voor slechts één sessie komen, of een reeks sessies plannen (doorgaans tot 8 sessies), afhankelijk van jouw agenda en voorkeuren. De frequentie en het aantal sessies kunnen ook in overleg met jouw coach worden bepaald. Je kunt op elk moment stoppen of een pauze nemen in de coaching.

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

De vervolggesprekken kosten € 80,- per uur voor particulieren.

Voor zakelijke trajecten wordt een tarief van € 100 per uur gevraagd.

Je ontvangt van deze gesprekken een factuur, zodat je deze bij je verzekeraar of werkgever in kunt dienen.

Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tenminste 24 uur van tevoren weten en er worden geen kosten in rekening gebracht, zie ook de algemene voorwaarden.

Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijk contact met coaching aan huis, de rust van de natuur verkiest met coaching in de buitenlucht, of juist gemak zoekt met online coaching via video call, er is altijd een aanpak die past bij jouw behoeften en voorkeuren. Daarnaast biedt coaching in groepsverband binnen bedrijven of verenigingen een dynamische en ondersteunende omgeving. Je bent welkom in mijn coachingspraktijk in Rotterdam.Welke locatie je ook kiest, de coachingervaring wordt altijd afgestemd op jouw unieke reis naar persoonlijke groei en welzijn.

ACT en mindfulness coaching is uiterst relevant voor bedrijven omdat het aanzienlijke voordelen biedt voor zowel werknemers als de organisatie als geheel. Door coaching aan te bieden, kunnen bedrijven het welzijn van hun werknemers verbeteren, stress verminderen en een positieve werkomgeving bevorderen. Werknemers die ondersteuning krijgen bij het omgaan met stress en het ontwikkelen van effectieve coping-strategieën, zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk.

ACT coaching helpt ook bij leiderschapsontwikkeling door leiders te ondersteunen bij het verbeteren van hun communicatie- en conflictbeheersingsvaardigheden. Het bevordert teamdynamiek door samenwerking en communicatie te verbeteren. Daarnaast stimuleert het persoonlijke en professionele groei, wat kan leiden tot een hogere motivatie en toewijding aan het werk. Bedrijven die inzetten op het welzijn en de groei van hun werknemers tonen betrokkenheid en zorgen daarmee voor talentbehoud en een positieve bedrijfscultuur. Kortom, ACT coaching draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving, wat uiteindelijk de algehele prestaties van het bedrijf ten goede komt.

Klaar om te starten?

Neem de eerste stap naar positieve verandering en contacteer mij vandaag nog.

Geen wachtlijsten. Directe ondersteuning beschikbaar.

ACT coaching

Laat je gegevens hier achter en ik contacteer je binnen 2 werkdagen om samen aan de slag te gaan!