Ebook: Verminder stress met mindfulness

Heb je last van stress en wil je graag meer rust in je hoofd? Dan is dit ebook perfect voor jou! Je krijgt 10 krachtige oefeningen die je direct kunt toepassen om stress te verminderen en je geest te kalmeren.

*Ebook is inclusief audio oefeningen

Gratis mindfulness ebook

Nu voor € 19,99 € 9,99

Wat kan je verwachten?

Of je nu een drukke baan of tussendoor ontspanning nodig hebt,
deze oefeningen zijn geschikt voor iedereen.

Oefeningen op maat

Er zijn oefeningen van 3 minuten, van 45 minuten en alles ertussenin. Zo kan je altijd een passende meditatie vinden die bij jouw wensen en behoeften past.

Overal toepasselijk

Waar je ook bent, je kunt altijd een oefening uit het ebook toepassen. Of je nu wilt luisteren op je telefoon, tablet, laptop of desktop, onze mindfulness-oefeningen zijn compatibel met elk apparaat.

Inclusief audio

In plaats van alleen teksten, hebben we hoogwaardige audio-oefeningen toegevoegd die je volledig onderdompelen in verschillende ontspannings- en mindfulness-technieken.

Eenvoudig formaat

Het ebook met audio-oefeningen is gebruiksvriendelijk ontworpen en gemakkelijk te volgen. Het heeft een eenvoudige lay-out die gemakkelijk te navigeren is, met duidelijke instructies en stap-voor-stap begeleiding voor elke oefening.

Wetenschappelijk

De oefeningen in het boek zijn niet alleen effectief, maar worden ook ondersteund door wetenschap. We hebben grondig onderzoek gedaan en experts geraadpleegd om ervoor te zorgen dat elke oefening in het boek wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs.

Bewezen resultaat

De oefeningen uit het ebook hebben bewezen dat ze tastbare resultaten opleveren als het gaat om het verbeteren van zowel de fysieke als mentale gezondheid.

Pagina's
1
Wetenschappelijke studies
1 +
Praktische oefeningen
1
Ervaring
+ 1 jaar

Alles-in-1 mindfulness ebook

Met deze 10 oefeningen kan je direct aan de slag om mindfulness toe te gaan passen.
Eenvoudig en overzichtelijk gestructureerd, zodat je direct aan de slag kan!

Nieuwsgierig? Download het voorbeeld

Benieuwd wat er in staat en hoe het eruit ziet?
 
Download hier gratis een voorbeeld! 

Dompel jezelf onder

album-art

00:00

Wij bieden studio-opnames aan van de hoogste kwaliteit die zijn ingesproken door een warme stem. Met onze opnames kan je in alle rust en comfort in je eigen huis of kantoor genieten van verrijkende meditaties en mindfulness-oefeningen. Zo kan je elke oefening doorlopen met hoogwaardige audio instructies.

Mindfulness werkt

De feiten spreken voor zich: meer dan 15.000 studies hebben de voordelen bewezen van een consistente beoefening van mindfulness. Met dit e-book kun je direct praktisch aan de slag met mindfulness. Wij bieden technieken aan, die je eenvoudig en zonder al te veel moeite kunt leren.

 

De technieken zijn bewezen effectief gebleken en zowel geschikt voor jongeren als ouderen. We leren je de technieken in dit ebook over mindfulness en de achtergrond stap voor stap.

Mindfulness werkt tegen stress, angst, depressie

Stap voor stap

De opbouw is zorgvuldig gestructureerd, zodat je begint met korte meditaties die gericht zijn op de ademhaling.


Naarmate je vordert, breid je de meditatie uit naar het lichaam en de zintuigen. 


Uiteindelijk worden ook gedachten en emoties erbij betrokken, en eigenlijk alles wat kan opkomen. 


Op deze manier raak je geleidelijk vertrouwd met de oefeningen en de benadering terwijl je door het mindfulness ebook gaat, op een rustig tempo.

Over de auteur

Christiaan Neeteson


Christiaan Neeteson is een gecertificeerd mindfulness en ACT coach uit Nederland, toegewijd om mensen te helpen een meer evenwichtig en bevredigend leven te leiden. Met zijn deskundige begeleiding kun je de vaardigheden leren die nodig zijn om je geest tot rust te brengen, je af te stemmen op je lichaam en een groter gevoel van vrede en welzijn te creëren.

 

Hij is een gepassioneerd coach die graag mensen helpt om een betere versie van zichzelf te worden. Zijn aanpak is holistisch en hij werkt niet alleen met meditatie en mindfulness oefeningen, maar ook met beweging en ademhalingstechnieken om het welzijn van zijn cliënten te verbeteren.

Veelgestelde vragen

Zeker weten! Het mooie aan deze oefeningen is dat ze geschikt zijn voor iedereen – ongeacht ervaring of niveau.

Ja, je kan de audio-oefeningen op zowel laptop, smartphone als desktop beluisteren. Wanneer je het ebook aankoopt krijg je toegang tot zowel de download als de audio player.

De oefeningen variëren van 3 minuten tot en met 45 minuten. De gemiddelde oefeningen zit rond de 10 minuten.

Jazeker, sommige van deze oefeningen kan je op elk moment van de dag doen. Bij een aantal adviseren we je om te gaan zitten of liggen.

Stress verminderen met mindfulness?

Donwload het ebook gratis! Je krijgt 10 krachtige oefeningen die je direct kunt toepassen om stress te verminderen en je geest te kalmeren.