mindfulness.nl

Over Mindfulness.nl

Al meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek over het fenomeen mindfulness. Toch zien we het weinig in het alledaagse leven terug. Daar willen wij verandering in brengen!

 

 

Mindfulness.nl is een professionele organisatie om mindfulness een dagelijks gemeengoed te maken voor bedrijven en particulieren in de Benelux. Het team van Mindfulness.nl bestaat uit trainers, stress coaches, psychologen en gezondheidscoaches die fulltime bezig zijn met mindfulness en gezond leven.

Onze missie

Ons streven is bij te dragen aan een gezondere en bewustere wereld. Pragmatisch en doelgericht werken we met organisaties en ondernemers naar een bruikbare toepassing van mindfulness.

Waarom Mindfulness?

Mindfulness-oefeningen kunnen ons helpen ons vermogen om emoties te reguleren te vergroten, stress, angst en depressie te verminderen. Het kan ons ook helpen om onze aandacht te leren richten, en om onze gedachten en gevoelens te observeren zonder oordeel. Daarnaast kan het creativiteit, innovatie en ons geheugen stimuleren.

Samenwerken?

Wij zoeken organisaties, evenementen en ondernemers om een samenwerking mee aan te gaan. Ben je enthousiast over mindfulness? Wil je mindfulness inzetten in jouw bedrijf of evenement?

 

Neem contact met ons op